Blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven

Waarschijnlijk weet je als zelfstandig ondernemer dat een goede blog een waardevolle toevoeging is voor je website. Misschien ben je al eens begonnen met het schrijven van één of meer blogs, maar ben je er door gebrek aan tijd of inspiratie weer mee gestopt. Ergens weet je wel dat je het weer zou moeten oppakken, maar je kunt je er niet toe zetten. En dat is jammer, want goede blogs op je website kunnen veel voor je bedrijf betekenen. Niet bloggen betekent eigenlijk gewoon dat je kansen laat liggen. Kansen in de zin van: meer bezoekers naar je website trekken, meer naamsbekendheid opbouwen en echt connectie maken met je doelgroep. 

Geen tijd om te bloggen? Je kunt het schrijven van blogs ook uitbesteden!

Gelukkig hoef je het schrijven van je blogs niet allemaal zelf te doen! Wanneer jij je blogs door mij laat schrijven, ben jij verzekerd van een regelmatige stroom van inspirerende blogs zonder dat je daar zelf tijd en energie in hoeft te steken. En je profiteert meteen van alle voordelen die deze blogs je opleveren. 

Bij mij kun je losse blogs afnemen of kiezen voor een vast aantal blogs per maand, in de vorm van een blogabonnement. Meer weten? Neem dan even contact met me op.

Waarom blogs op je website laten plaatsen?

Wat voor bedrijf je ook hebt, er zijn altijd geschikte onderwerpen te vinden waarover jij kunt bloggen. Hoe beter deze blogs aansluiten bij jouw bedrijf, hoe waardevoller de bezoekers zijn die via deze blogs op jouw website binnenkomen. Bloggen voor je bedrijf levert je een reeks aan mooie voordelen op:

 • Blogs zorgen voor meer websitebezoekers, meer leads en meer klanten.
 • Meer naamsbekendheid opbouwen.
 • Je laat zien dat jij een expert bent in jouw vakgebied.
 • Blogs zijn gemakkelijk te delen via social media, zodat ze nog meer mensen bereiken.
 • Met je blogs kun je bouwen aan een band met jouw doelgroep. 
 • Je kunt ingaan op vragen of problemen waar mensen tegen aanlopen en laten zien hoe jouw aanbod hierbij kan helpen.
 • Goede blogs blijven zorgen voor nieuwe bezoekers, ook vele jaren nadat ze gepubliceerd zijn.
 

Tekstschrijver voor je blogs inhuren?

De afgelopen jaren heb ik al heel wat blogs mogen schrijven. Zo schrijf ik al jarenlang blogs voor populaire en zeer goedbezochte websites als WarmerHuis, KoelerHuis en PerfectOnderhouden. Daarnaast blog ik ook regelmatig op mijn eigen website. Ik vind het leuk om mijn websitebezoekers steeds weer van nieuwe informatie te voorzien. Daarnaast zie ik met elke nieuwe blogpost die ik publiceer het aantal websitebezoekers groeien. Uit eigen ervaring weet ik wat het effect is van het plaatsen van goede blogs op je website. 

Wil je ook de voordelen ervaren van goede blogs op je website? Ik ga graag voor je aan de slag!

Lina Wijma, SEO tekstschrijfster

Voorbeelden van blogs die ik heb geschreven voor mijn klanten:

Voor de webshop Acoustic Home schreef ik meerdere blogs waaronder:

Een akoestisch paneel

Ik blog al jaren voor de goedbezochte website WamerHuis, zo schreef ik onderstaande blog: 

Zonnepanelen: Waarop letten bij het kopen

Voor de website KoelerHuis heb ik vele blogs mogen schrijven, zoals de onderstaande:

Hoe lang gaat een airco mee 

 

Ook schrijf ik regelmatig blogs voor mijn eigen website:

 

Eén van mijn klanten aan het woord over onze samenwerking:

Wat kost het laten schrijven van blogs?

Hieronder vind je een overzicht van de tarieven die ik hanteer voor het schrijven van losse blogs. Wil je echt stappen vooruit zetten met je website en voor een langere tijd het schrijven van je blogs uitbesteden? Dan is het voordeliger om een blogabonnement bij mij af te nemen. Je betaalt dan per maand een vast bedrag voor een afgesproken aantal blogs per maand. 

 

Tarievenlijst voor het laten schrijven van losse blogs

Alle blogs zijn inclusief zoekwoordenonderzoek en rechtenvrije afbeelding.


Wat kost een blogabonnement

Blogabonnement Basis

Twee blogs per maand
325 per maand
 • Blog van 800 - 1000 woorden
 • SEO geoptimaliseerd
 • Inclusief zoekwoordenonderzoek
 • Inclusief 1 rechtenvrije afbeelding
 • Blogabonnement maandelijks opzegbaar

Blogabonnement Extra

Vier blogs per maand
640 per maand
 • Blog van 800 - 1000 woorden
 • SEO geoptimaliseerd
 • Inclusief zoekwoordenonderzoek
 • Inclusief 1 rechtenvrije afbeelding
 • Blogabonnement maandelijks opzegbaar
Meest gekozen

Blogabonnement Uitgebreid

Zes blogs per maand
940 per maand
 • Blog van 800 - 1000 woorden
 • SEO geoptimaliseerd
 • Inclusief zoekwoordenonderzoek
 • Inclusief 1 rechtenvrije afbeelding
 • Blogabonnement maandelijks opzegbaar

 

Je blogs door mij laten schrijven? Zo ziet samenwerken met mij er stap voor stap uit:

Stap 1 – Kennismakingsgesprek: We nemen jouw bedrijf onder de loep. Wat zijn de bedrijfsactiviteiten en hoe ziet de doelgroep eruit? Waar sta jij ten opzichte van je concurrentie en welke mogelijkheden zijn er om je nog beter te profileren? Vervolgens kijken we naar wat voor soort blogs jij nodig hebt om je doelgroep te bereiken en een echte connectie met ze te maken.

Stap 2 – Zoekwoordenonderzoek: Of je nu een losse blog door mij laat schrijven, of een blogabonnement bij mij afsluit, ik start altijd met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Hierbij analyseer ik welke zoekwoorden een zodanig zoekvolume hebben dat het interessant is om ze te gebruiken in jouw blog, zodat je er goed mee kunt scoren in Google. Door middel van concurrentieanalyse kijk ik ook of er met deze zoekwoorden nog een goede kans is om goed te scoren in de zoekresultaten. Is de concurrentie te groot dan ga ik op zoek naar zoekwoorden die voor jou kansrijker zijn.
 
Stap 3 – Research: Voordat ik begin met schrijven ga ik me eerst verdiepen in het onderwerp waarover ik  ga schrijven. Deze research doe ik grotendeels op basis van online informatiebronnen. Mocht ik nog aanvullende vragen hebben, dan stel ik die aan jou, zodat ik alle benodigde informatie heb. In principe kan ik over ieder onderwerp een blog schrijven, wanneer ik maar over de juiste informatiebronnen beschik.
 
Stap 4 – Schrijven van de blog: Ik ga aan de slag met het schrijven van jouw blog. Wanneer deze klaar is ontvang je deze aangeleverd in Word in jouw mailbox. Ben je tevreden? Dan kan deze blog gepubliceerd worden op je website. Wil je toch nog wat wijzigingen laten doorvoeren? Geen probleem. Een eerste correctieronde zit bij de prijs inbegrepen. Je ontvangt zo snel mogelijk de aangepaste versie.
 
 

Samenwerken of liever eerst nog wat meer informatie?

Wil je graag blogs voor je website laten schrijven, maar heb je hier nog vragen over?

Het is altijd mogelijk een vrijblijvend gesprek in te plannen, zodat we de mogelijkheden tot samenwerking kunnen bespreken.

Wanneer je het contactformulier hiernaast invult, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.