Blogs laten schrijven

Bloggen op je website is een effectieve manier om meer bezoekers naar je website te krijgen. Websites die regelmatig worden voorzien van nieuwe blogartikelen worden gewaardeerd door zoekmachines zoals Google. Zo ontstaat er een levendige website waar regelmatig nieuwe actuele informatie te vinden is. Dit is voor Google een teken dat je actief bezig bent met je website en je best doet om je bezoekers van waardevolle informatie te voorzien. Het zal zich dan ook vertalen in hogere posities in de zoekresultaten zodat jouw website beter gevonden wordt. 

Ook bezoekers van je website vinden het fijn wanneer ze regelmatig nieuwe informatie krijgen voorgeschoteld. Ze zullen vaker een kijkje gaan nemen op jouw website. Bovendien worden interessante blogs veel gedeeld op Social Media, wat weer voor nieuwe bezoekers zorgt. Bloggen zorgt dus zeker voor meer verkeer naar je website.

 

Geen tijd om te bloggen? Besteed het uit!

Het schrijven van blogs vraagt echter wel veel tijd en inspanning. Af en toe een artikeltje plaatsen is niet voldoende voor een blijvend resultaat; er zal met enige regelmaat gepubliceerd moeten worden. Ontbreekt het je aan tijd en/of inspiratie, dan kun je deze klus gerust aan mij uitbesteden. Het is mogelijk om per artikel te betalen, maar wil je voor een langere periode blogs door mij laten schrijven dan ben je voordeliger uit met een blogabonnement.

Waarom je blogs laten schrijven door mij?

Daar zijn best een aantal goede redenen voor aan te geven:
 
  • Als tekstschrijver heb ik al heel wat blogs mogen schrijven voor mijn klanten. Voor een aantal websites schrijf ik zelfs al jarenlang en deze zijn stuk voor stuk gegroeid naar een groot aantal bezoekers per maand, wat weer heeft geleid tot een flinke omzetgroei.
  • Ik zorg voor blogartikelen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. 
  • Mijn blogs zijn van hoge kwaliteit, prettig leesbaar en optimaal afgestemd op jouw doelgroep.
  • Ze worden geschreven na een uitvoerig zoekwoordenonderzoek. Je ontvangt dus altijd SEO-vriendelijk geschreven blogs die goed vindbaar zijn in de zoekmachines.
 
Wil je meer weten over het laten schrijven van je blogs? Neem dan even contact met me op en ik vertel je er graag meer over!