Blogs laten schrijven

Hoe je door te bloggen hoger gaat scoren in Google

Ben je een zelfstandig ondernemer met een eigen website dan hoor en lees je vast regelmatig dat het verstandig is om te gaan bloggen, zodat jouw website hoger gaat scoren in Google en hierdoor meer bezoekers krijgt. Maar hoe zit dat nou precies? Op welke manier zorgt bloggen voor  stijgende bezoekersaantallen? 

Bloggen zorgt er op op twee manieren voor dat jouw website hogere bezoekersaantallen gaat krijgen:

  1. Websites die regelmatig worden voorzien van nieuwe blogartikelen worden gewaardeerd door Google. Zo ontstaat er een levendige website waar regelmatig nieuwe actuele informatie te vinden is. Dit is voor Google een teken dat je actief bezig bent met je website en je best doet om je bezoekers van waardevolle informatie te voorzien. Het zal zich dan ook vertalen in hogere posities in de zoekresultaten zodat jouw website beter gevonden wordt. 
  2. Ook bezoekers van je website vinden het fijn wanneer ze regelmatig nieuwe informatie krijgen voorgeschoteld. Ze zullen vaker een kijkje gaan nemen op jouw website. Bovendien worden interessante blogs vaak weer met anderen gedeeld op Social Media, wat weer voor nieuwe bezoekers zorgt. Bloggen zorgt dus zeker voor meer verkeer naar je website.

Geen tijd om te bloggen? Besteed het uit!

Het schrijven van blogs vraagt echter wel veel tijd en inspanning. Af en toe een artikeltje plaatsen is niet voldoende voor een blijvend resultaat. Het is belangrijk dat er wel met enige regelmaat gepubliceerd wordt. Veel ondernemers willen best beginnen met bloggen maar komen er door alle dagelijkse hectiek niet aan toe. Of ze vinden het moeilijk om steeds maar weer nieuwe onderwerpen te verzinnen waardoor ze na het schrijven van enkele blogs maar weer zijn gestopt.

Ontbreekt het jou ook aan tijd en/of inspiratie, dan kun je deze klus gerust aan mij uitbesteden. Als tekstschrijver ben ik gewend om me te verdiepen in de meest uiteenlopende onderwerpen. Met de juiste voorbereiding kan ik in principe overal over schrijven.

Waarom je blogs laten schrijven door mij?

Daar zijn best een aantal goede redenen voor aan te geven:
 
  • Als tekstschrijver heb ik al heel wat blogs mogen schrijven voor mijn klanten. Voor een aantal websites schrijf ik zelfs al jarenlang en deze zijn stuk voor stuk gegroeid naar een groot aantal bezoekers per maand, wat weer heeft geleid tot een flinke omzetgroei.
  • Ik zorg voor blogartikelen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. 
  • Mijn blogs zijn van hoge kwaliteit, prettig leesbaar en optimaal afgestemd op jouw doelgroep.
  • Ze worden geschreven na een uitvoerig zoekwoordenonderzoek. Je ontvangt dus altijd SEO-vriendelijk geschreven blogs die goed vindbaar zijn in de zoekmachines.

Wat kost het laten schrijven van een blog?

De kosten voor het schrijven van een blog zijn afhankelijk van factoren als het gewenste aantal woorden, het onderwerp (is er veel of weinig research voor nodig) en het aantal blogs wat je bij mij af gaat nemen. Het is mogelijk om per blog te betalen, maar wil je voor een langere periode blogs door mij laten schrijven dan ben je voordeliger uit met een blogabonnement. 

Wil je meer weten over het laten schrijven van je blogs? Neem dan even contact met me op en ik vertel je er graag meer over!

 
Blogs laten schrijven voor je website