Diensten

Ik bied onderstaande diensten aan. Wil je hier meer over weten? Je kunt altijd geheel vrijblijvend contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Voorafgaand aan een opdracht neem ik uitgebreid al jouw wensen en alle bijzonderheden met je door. Op die manier kan ik gericht met je tekst aan de slag gaan en goed rekening houden met wat jij van mij verwacht. Ben je nog niet geheel tevreden over de eerste versie van de tekst? Ik pas deze eenmalig zonder extra kosten voor je aan.

Deadlines worden uiteraard door mij gerespecteerd en worden vooraf in overleg vastgesteld. Ook laat ik je van tevoren weten wat de kosten van de opdracht zullen bedragen. Op die manier kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Webteksten

Geen bedrijf kan er meer zonder. Een professioneel uitziende website als uithangbord voor je bedrijf. De manier bij uitstek om je te profileren en te benadrukken waar jouw bedrijf sterk in is. Schrijven voor het internet is echter niet eenvoudig. Het vraagt om krachtige, korte teksten die je bezoekers weten te overtuigen klant te worden. Laat dit nu juist mijn specialiteit zijn. Vanzelfsprekend houd ik bij het schrijven rekening met een goede vindbaarheid van jouw website voor de zoekmachines.

Corrigeren en redigeren

Je hebt zelf al een tekst opgesteld die inhoudelijk goed weergeeft wat je wilt vertellen. Je twijfelt echter nog of de tekst helemaal vrij is van taalfouten, grammaticaal in orde is. Ik kan de tekst daar waar nodig voor je corrigeren. Redigeren gaat een stapje verder. Dit betekent dat de tekst hier en daar wordt herschreven zodat de zinsopbouw beter wordt en er een goede samenhang van het verhaal ontstaat.

Blogs

Websites die regelmatig worden voorzien van nieuwe blogartikelen zijn zeer geliefd bij Google. Ook bezoekers van je website weten het te waarderen wanneer ze regelmatig waardevolle informatie krijgen voorgeschoteld. Bloggen zorgt dus zeker voor meer verkeer naar je website.

Het schrijven van blogs vraagt echter wel veel tijd en inspanning. Af en toe een artikeltje plaatsen is niet voldoende voor een blijvend resultaat; er zal met enige regelmaat gepubliceerd moeten worden. Ontbreekt het je aan tijd en/of inspiratie, dan kun je deze klus gerust aan mij uitbesteden. Het is mogelijk om per artikel te betalen, maar je kunt bij mij ook voordelig een blogabonnement afsluiten.

Folders en brochures

Ondanks het feit dat veel informatie tegenwoordig online te vinden is, vinden veel mensen het nog steeds prettig om een folder of brochure in handen te hebben, zodat ze deze op elk gewenst moment kunnen doorlezen of aan anderen kunnen tonen. Ik help graag van jouw folder of brochure iets bijzonders te maken.

Persberichten

Een persbericht is een krachtig middel om nieuws over je bedrijf naar buiten te brengen. Het kan gaan over een nieuw product of een nieuwe dienst die je gaat aanbieden. Een persbericht zal vanwege de nieuwswaarde over het algemeen meer respons opleveren dan een betaalde advertentie.

Direct Mail

Met Direct Mail kun je heel gericht jouw doelgroep benaderen. Het is een snelle en goedkope manier om je persoonlijke boodschap over te brengen bij jouw potentiële klanten. Bijkomend voordeel is dat het effect van dit communicatiemiddel heel goed meetbaar is!

Nieuwsbrieven

Een bekend soort nieuwsblad is de personeelskrant die periodiek door een bedrijf wordt uitgebracht en wordt ingezet om het personeel te informeren over de plannen van het bedrijf. Ook leuke wetenswaardigheden over personeelsleden kunnen erin opgenomen worden. Geen tijd en mankracht om een nieuwsbrief samen te stellen? Ik help graag!

Sollicitatiebrieven

Voor particulieren zet ik graag mijn schrijfvaardigheden in om te helpen met het schrijven van een keurig verzorgde en goed gemotiveerde sollicitatiebrief. Dit is de eerste stap om jezelf op een positieve en onderscheidende manier bij een mogelijk toekomstige werkgever te presenteren. Een goede sollicitatiebrief is overtuigend en maakt duidelijk waarom juist jij de geschikte kandidaat bent voor de betreffende baan. Het schrijven van een sterke brief kan zeker helpen jouw droombaan een stukje dichterbij te brengen!

Kinderverhalen

Een geheel andere dienst die ik aanbied is het in opdracht schrijven van kinderverhalen. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld een tijdschrift of website. Op basis van het door jou gewenste thema en aantal woorden, schrijf ik een mooi kinderverhaal dat vast en zeker zal aanspreken.