Webtekst bij Tekstbureau Glasheldere Taal

Webteksten

Het schrijven van goede webteksten is niet eenvoudig. De teksten op je website kunnen nog zo mooi geschreven zijn, het is natuurlijk wel de bedoeling dat ze ook gelezen worden. Je website zal dus hoog moeten scoren in de zoekresultaten om gevonden te worden. Dit bereik je door goed rekening te houden met SEO. Belangrijk hierbij is dat je gevonden wordt op die zoektermen die goed aansluiten bij je bedrijfsactiviteiten.

Ik help je graag met het bepalen van de juiste zoekwoorden die voor de website van jouw bedrijf van belang zijn. Een gedegen zoekwoordenonderzoek vormt dan ook de basis voor een goede vindbaarheid. Sla je deze belangrijke stap over, dan is de kans groot dat je website niet gevonden wordt door je potentiële klanten en dat is natuurlijk heel erg zonde.

Vervolgens is het de kunst om deze zoekwoorden te verwerken in een aantrekkelijk stukje tekst, waarin deze zoektermen op een natuurlijke manier in het verhaal worden verwerkt. Het is zaak om de juiste balans te vinden tussen het (met mate en zeker niet overdreven) gebruik van zoekwoorden en een prettig leesbare tekst. Je schrijft uiteraard voor de bezoekers van je website. Doe je dit goed dan zal je merken dat je teksten ook beter scoren in Google. Ik help je graag om dit te bereiken.

Tekstbureau Glasheldere Taal
De Westerkluft 2
9865 BS Opende
Aangesloten bij Woordkunstenaars