Nieuws

Blogaanbieding 2019

Zakelijke blog beginnen? Ik heb een leuke aanbieding voor je..

Door Lina Wijma | 09 januari 2019 | 0 reacties

Start 2019 goed met deze blogaanbieding

Met de feestdagen achter ons en een nieuw jaar voor de boeg, barst je als ondernemer vast weer van de nieuwe ideeën! Misschien heb je je wel voorgenomen om te starten met een super waardevolle blog op jouw website om jouw bezoekers nog beter van dienst te zijn. Dat is natuurlijk een heel goed plan. Goede blogs zorgen niet alleen voor meer verkeer naar je website. Met waardevolle content laat je als ondernemer ook zien dat je veel kennis in huis hebt en dat je jouw klanten echt een toegevoegde waarde kunt bieden.

Lukt het je niet om een goede blog te starten? Geen nood ik help je graag! Begin het jaar goed met vier goede blogs. Wil je meer lezen over wat zakelijk bloggen allemaal voor je bedrijf kan doen? Lees dan ook even mijn blog hierover: https://glashelderetaal.nl/start-met-zakelijk-bloggen/

Super blogaanbieding! 4 Blogartikelen voor 200 euro

Hier krijg je het volgende voor:

  • 4 Blogartikelen van maximaal 800 woorden over een door jou gekozen onderwerp
  • Inclusief bijpassende afbeeldingen
  • Uiteraard SEO vriendelijk geschreven, dus goed gevonden in Google

Wil je meer weten over deze aanbieding? Bel of mail me even en ik beantwoord graag al je vragen.

Deze aanbieding is geldig tot en met 28 februari 2019.

 

Tekstbureau Groningen

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!

Door Lina Wijma | 20 december 2018 | 0 reacties

Voorjaarsactie!! De bezem door je website.

Door Lina Wijma | 26 maart 2017 | 0 reacties

ACTIE Geef je website eens een frisse voorjaarsbeurt!

De lente is begonnen en dat merk je aan alles. De dagen lengen weer, de zon krijgt steeds wat meer kracht en je ziet overal het ontluikende groen van struiken en bloemen. Na een lange winter die weinig sneeuwpret bracht, maar wel een korte ijsperiode, is dit de start van een heerlijk nieuw seizoen. Het voorjaar geeft weer een flinke dosis energie. Vroeger was dit de tijd van de uitgebreide voorjaarsschoonmaak, tegenwoordig doen we vrijwel niet meer aan zo’n tijdrovende, grote schoonmaakklus. Wel zetten we lekker de ramen tegen elkaar open, laten het beddengoed heerlijk luchten en hangen massaal onze was weer buiten. (meer…)