Opdrachtgevers

Hieronder vind je een aantal van mijn opdrachtgevers en een omschrijving van de werkzaamheden die ik voor ze heb verricht.

amsterdamtaxibus

Amsterdam Taxibus

Voor dit taxibedrijf mocht ik de teksten voor de gehele website verzorgen.

gelukkigerwonen

Gelukkiger Wonen

Voor de website Gelukkiger Wonen schrijf ik maandelijks meerdere blogs over alles op het gebied van onderhoud en isolatie van woningen.

bloemenonline

Bloemenonline

Voor deze webshop die bloemen en planten en allerlei aanverwante producten verkoopt, mocht ik een groot deel van de webteksten corrigeren en de productomschrijvingen waar nodig aanpassen.

thuisbestrijders

Thuisbestrijders

Voor dit bedrijf uit Houtigehage dat gespecialiseerd is in ongediertebestrijding, mocht ik de teksten schrijven voor de gehele website.

nd-webservices

ND It & Web Services

In opdracht van het recent opgerichte bedrijf ND-ICT uit Opende, schreef ik de teksten voor de website.

indoorclosets

Indoor Closet

Voor webwinkel Indoor Closet die mooie dames- en meisjeskleding verkoopt, schreef ik de teksten voor de website.

Klant van Tekstbureau Glasheldere Taal

Ri-organizing

Voor dit bedrijf in budgetcoaching heb ik een foldertekst geschreven met als doel enerzijds de naamsbekendheid te verhogen en anderzijds de drempel voor mensen die in financiële nood verkeren te verlagen om deskundige hulp in te schakelen van een budgetcoach.

Klant van Tekstbureau Glasheldere Taal

PS Webdesign Online​

In opdracht van bovengenoemd bedrijf heb ik de teksten verzorgd voor de nieuwe website van hun klant Celo Bouw- en Installatiebedrijf te Baarn.

student

Student op Bezoek

Voor deze sympathieke organisatie die ouderen in contact brengt met studenten om samen leuke dingen te ondernemen, herschreef ik de website voor SEO.

Klant van Tekstbureau Glasheldere Taal

Autorijschool Sky

Voor deze rijschool heb ik de webteksten geschreven. Ook de toekomstige communicatie-uitingen van dit bedrijf worden door mij verzorgd.

Klant van Tekstbureau Glasheldere Taal

Kapsalon At Yours

Bij de start van dit bedrijf is er door mij een persbericht geschreven. Verder heb ik het ondernemersplan gemaakt en zullen ook de toekomstige communicatie-uitingen door mij worden verzorgd.

Klant van Tekstbureau Glasheldere Taal

Stichting Intermobiel

Voor de website van deze stichting schrijf ik artikelen voor de doelgroep mensen met een lichamelijke beperking.

websitenu-logo

WebsiteNU

Voor WebsiteNU in Lelystad heb ik alle teksten op de website geschreven, waardoor de bezoekers van de website goed hun afwegingen kunnen maken.

instawash

InstaW@sh

Voor deze onlangs opgerichte wasserette met een zeer brede dienstverlening op het gebied van was- en strijkfaciliteiten heb ik de teksten geschreven voor de website.

broodopmaat-logo

BroodopMaat

Voor deze bijzondere bakkerij uit Tilburg die het lekkerste brood bakt geheel op bestelling, schreef ik de teksten voor de website.

Tekstbureau Glasheldere Taal
De Westerkluft 2
9865 BS Opende
Aangesloten bij Woordkunstenaars