Over mij

Mijn naam is Lina Wijma en ik werk als tekstschrijver vanuit de provincie Groningen. Dit betekent echter niet dat mijn werkgebied zich tot de noordelijke provincies beperkt. Een goede communicatie per telefoon en e-mail met mijn opdrachtgevers maakt het mogelijk dat veel tekstopdrachten ook volledig op afstand kunnen worden uitgevoerd. Mijn klanten bevinden zich dan ook door het gehele land en dat maakt mijn werk nog eens extra leuk.

Wat ik zo bijzonder vind aan taal

Tekstschrijven is niet alleen mijn vak, maar ook mijn grote passie. De kracht van taal, het enorme effect wat je ermee kunt bereiken, ik blijf het fascinerend vinden. Wanneer je taal op de juiste manier inzet dan kan het een bijzonder krachtig middel zijn, waarmee je grootse dingen kunt bereiken. Ik vind het geweldig om als tekstschrijver mijn schrijfvaardigheden in te mogen zetten voor ondernemers en ze op deze manier te helpen hun bedrijf goed op de kaart te zetten.

Opleidingen en ervaring

Inmiddels werk ik al vele jaren als tekstschrijver en ik heb hierin dan ook de nodige ervaring opgedaan. Door mijn opleidingen Journalistiek en Nieuwe Media, Copywriter en Zoekmachinemarketing (SEO) beschik ik over een brede vakkennis. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen en trainingen en lees ik vakliteratuur om mijn kennis up-to-date te houden. Zeker op het gebied van SEO (Search Engine Optimization) staan de ontwikkelingen niet stil. Dit is tegelijkertijd ook het mooie van dit vak, je leert voortdurend te werken volgens de nieuwste inzichten op dit gebied,

Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me, je kunt je vraag ook stellen via het contactformulier.

Lina Wijma Tekstschrijver