Teksten verbeteren

Picture of Lina Wijma
Teksten laten verbeteren

Table of Contents

Iedereen heeft af en toe een tekst nodig. Voor particulier of voor zakelijk gebruik. Van schrijven wordt alleen niet iedereen blij. Het is ook iets wat de één nou eenmaal gemakkelijker afgaat dan de andere. Je kunt nog zo´n mooi verhaal in je hoofd hebben, maar er toch niet in slagen om dit op de juiste manier op papier te krijgen. Het kan bijzonder frustrerend zijn wanneer je na veel tijd en inspanning een tekst hebt gemaakt waar je niet (helemaal) tevreden over bent. Zeker wanneer het doel dat je met de tekst voor ogen hebt belangrijk voor je is.

Misschien heb je een pakkende tekst nodig voor je nieuwe website, een correct opgestelde zakelijke brief, een wervende brochure of een goed gemotiveerde sollicitatiebrief. Het zou heel erg jammer zijn wanneer het gewenste doel niet bereikt wordt, omdat de tekst inhoudelijk en/of grammaticaal te wensen overlaat.

Gelukkig er is hulp onderweg!   

Laat je teksten verbeteren door mij

Nou is het mooie dat ik persoonlijk heel blij word van het schrijven van teksten. Het maakt mij niet uit waar de teksten over gaan, ik stop er altijd mijn hele ziel en zaligheid in. Ik neem jouw teksten grondig onder de loep en verander ze zodanig dat ze veranderen in een professioneel en goedlopend geheel. Ik schrijf, schrap en herschrijf met het grootste plezier en ga net zolang door totdat ik – maar vooral natuurlijk jij – er 100% tevreden over bent.

Bij het verbeteren van een tekst kijk ik onder andere naar de volgende zaken:

  • Is de structuur van het verhaal goed of kan dit beter?
  • Zijn er voldoende tussenkopjes en witregels zodat het uitnodigt om te lezen?
  • Sluit de gekozen stijl en woordkeuze goed aan bij degene voor wie de tekst bedoeld is?
  • Geeft de inhoud goed weer wat er verteld moet worden?
  • Is de tekst prettig om te lezen?
  • Zitten er geen taalfouten in de tekst?

Rekening houdend met alle eisen waar een goede tekst aan moet voldoen, ontstaat er uiteindelijk een aangepaste versie van de oorspronkelijke tekst. Hierbij geef ik ook uitleg waarom ik bepaalde aanpassingen heb gedaan. Wil je de tekst op bepaalde punten toch nog wat veranderen? Geen probleem, deze aanpassingen voer ik zonder extra kosten door. Samen streven we naar die tekst waarvan jij zegt: `Dit is het! Zo had ik het precies in mijn hoofd!´ Kijk, dan is onze gezamenlijke missie geslaagd.

Meer weten?

Bel of mail me even en dan bespreken we jouw opdracht. Vervolgens ontvang je van mij een vrijblijvende prijsopgave. Is deze akkoord? Dan ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag. Moet de tekst met spoed worden verbeterd? Het is mogelijk om binnen 48 uur een gecorrigeerde tekst te ontvangen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *