Voorjaarsactie!! De bezem door je website.

Picture of Lina Wijma

Table of Contents

ACTIE Geef je website eens een frisse voorjaarsbeurt!

De lente is begonnen en dat merk je aan alles. De dagen lengen weer, de zon krijgt steeds wat meer kracht en je ziet overal het ontluikende groen van struiken en bloemen. Na een lange winter die weinig sneeuwpret bracht, maar wel een korte ijsperiode, is dit de start van een heerlijk nieuw seizoen. Het voorjaar geeft weer een flinke dosis energie. Vroeger was dit de tijd van de uitgebreide voorjaarsschoonmaak, tegenwoordig doen we vrijwel niet meer aan zo’n tijdrovende, grote schoonmaakklus. Wel zetten we lekker de ramen tegen elkaar open, laten het beddengoed heerlijk luchten en hangen massaal onze was weer buiten.Het voorjaar voelt als een nieuwe start. Het kan zijn dat je weer volop plannen krijgt voor je bedrijf. Frisse ideeën, misschien zelfs een complete koerswijziging. Er lijkt weer van alles mogelijk en er ís ook weer veel mogelijk. Van alle kanten horen we dat de economie opbloeit en dat de economische groei positiever uitpakt dan aanvankelijk werd verwacht.

Laat een frisse wind waaien door je websiteteksten.

Ook wanneer je op dezelfde koers door wilt blijven varen met je bedrijf, kan het goed zijn om van tijd tot tijd de teksten op je website te (laten) vernieuwen. Niet alleen om je website weer wat hoger in de zoekresultaten van Google te laten belanden, maar ook om je website interessant te houden voor je bezoekers. Door nieuwe, interessante feiten te vermelden, vestig je (opnieuw) de aandacht op jouw bedrijf en dit kan zeker nieuwe klanten opleveren!

Onze voorjaarsactie: wij herschrijven je webteksten voor 30 euro per pagina!

Wij zorgen graag voor die frisse wind door jouw website en herschrijven je webteksten voor het voorjaarsaanbiedingstarief van 30 euro, exclusief BTW, per webpagina. Dit tarief geldt voor maximaal 5 pagina’s, met een maximaal aantal woorden van 400 per pagina. Wil je gebruik maken van deze aanbieding? Wacht dan niet te lang en neem snel contact met ons op. De aanbieding loopt tot en met 30 april as.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *