Webteksten laten schrijven voor meer klanten en omzet

Webteksten laten schrijven

Heb je teksten nodig voor je website, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Als ervaren tekstschrijver help ik je graag met ijzersterke webteksten die niet alleen goed vindbaar zijn in Google, maar die je bezoekers ook zullen aanspreken. Goede teksten blijven werken voor je bedrijf, ook wanneer je zelf niet aan het werk bent. Door eenmalig te investeren in je webteksten zet je een sterke basis neer voor je bedrijf waar je jaren later nog profijt van zult hebben.

Wil je weten wat ik voor je kan doen? Neem dan even contact met me op.

 

Waarom je webteksten laten schrijven door mij?

Hoger in Google

Hoger scoren in Google

Door de teksten op je website te optimaliseren voor relevante zoekwoorden, gaat jouw website hoger scoren in Google. 

Teksten voor doelgroep

Gericht op doelgroep

Webteksten geschreven vanuit de behoeften en problemen die jouw potentiële klanten hebben. Met jouw aanbod dat hier 100% bij aansluit.

 

Converterende webteksten

Converterende webteksten

Overtuigende webteksten die bezoekers tot actie aansporen. Ze weten gewoon dat ze bij jou moeten zijn.

Meer bezoekers naar je website trekken? Zorg voor goede webteksten

Als ondernemer met een eigen website heb je vast gemerkt dat het krijgen van klanten via je website niet vanzelf gaat. Misschien vallen de bezoekersaantallen tegen. Of heb je wel bezoekers maar verlaten deze je website zonder een aanvraag te doen. Hierdoor kan Je het gevoel hebben dat je iets niet helemaal goed doet. Dat je nog harder moet werken om meer leads te krijgen, bijvoorbeeld door te adverteren of meer te posten op je Social Media accounts. 

Wat nu als ik je vertel dat de oplossing eigenlijk heel simpel en voor de hand liggend is? Dat het probleem 9 van de 10 keer wordt veroorzaakt doordat de teksten op je website niet goed vindbaar zijn en niet voldoende overtuigend zijn? En dat dit probleem dus opgelost kan worden, simpelweg door het plaatsen van de juiste webteksten?
Webteksten laten schrjven

Met goede webteksten moeiteloos meer klanten aantrekken

Stel je voor hoe het zou zijn wanneer de teksten van je website een groot deel van je klantenwerving uit handen zouden nemen? Dat je niet meer dagelijks veel tijd kwijt bent met het zoeken en benaderen van mogelijke klanten, die hoogstwaarschijnlijk op dat moment ook helemaal niet op zoek zijn naar jouw product of dienst? Met goed vindbare en aansprekende teksten wordt jouw website automatisch gevonden door mensen die via Google al op zoek waren naar wat jij aanbiedt. Mensen waarvan de kans groot is dat jouw aanbod 1-op-1 aansluit met wat zij nodig hebben. Zijn je webteksten ook nog eens heel specifiek afgestemd op het soort klanten dat jij het liefst wilt hebben, dan zal je steeds meer benaderd worden door het type klant waar jij het liefst mee samenwerkt.

Wil je webteksten die echt werken voor je bedrijf? 

Prima, ik schrijf ze graag voor je!

De afgelopen jaren heb ik al heel wat ondernemers mogen helpen met het schrijven van de teksten voor hun website. Het samenwerken met enthousiaste ondernemers die vol passie vertellen over hun bedrijf, vind ik iedere keer weer enorm inspirerend. Die passie herken ik, want die voel ik ook op het moment dat ik met die verhalen aan de slag mag gaan. Tijdens het schrijven laat ik al die mooie verhalen in mijn hoofd de revue passeren en ik verwerk ze in mijn teksten. Bij ieder woord, iedere zin die ik schrijf, houd ik goed de doelgroep in het hoofd, want zij horen het uitgangspunt te zijn voor iedere tekst die een ondernemer op zijn website publiceert. Wanneer de teksten gereed zijn en helemaal naar wens, zijn ze klaar om geplaatst te worden op de website. En als dan na een tijdje blijkt dat de teksten hun werk beginnen te doen en de website dagelijks groeit met nieuwe bezoekers dan is dat iedere keer weer een heel feestelijk moment!
Lina Wijma, SEO tekstschrijfster

Wat mijn klanten vinden van mijn webteksten?

 

Wat kost het laten schrijven van webteksten bij mij?

Hieronder vind je de pakketten die ik aanbied voor het schrijven van websteksten. Staat jouw keuze er niet bij, heb je bijvoorbeeld meer, minder of andere teksten nodig, dan kan ik een offerte op maat maken. 

Webteksten Basis

De 3 belangrijkste pagina´s op je website
625
 • Homepagina
 • Over Ons/Mij pagina
 • Aanbodpagina
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Concurrentie-analyse
 • SEO-optimalisatie
 • Overleg telefonisch of op locatie

Webteksten Extra

Middelgrote website 5 webpagina´s tekst
950
 • Homepagina
 • Over Ons/MIj pagina
 • 3 Aanbodpagina´s
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Concurrentie-analyse
 • SEO-optimalisatie
 • Overleg telefonisch of op locatie

Webteksten Uitgebreid

Grote website met 7 webpagina´s tekst
1200
 • Homepagina
 • Over Ons/Mij pagina
 • 5 Aanbodpagina´s
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Concurrentie-analyse
 • SEO-optimalisatie
 • Overleg telefonisch of op locatie

Je webteksten laten schrijven door mij, hoe werkt het?

 1. Wanneer je contact met mij opneemt, via telefoon, mail of het contactformulier dan ontvang je binnen 24 uur een reactie van mij.
 2. Samen plannen we dan een afspraak in voor een oriënterend gesprek waarin we de mogelijkheden bespreken. Dit gesprek zal veelal telefonisch plaatsvinden.
 3. Mocht je interesse hebben in een samenwerking met mij, dan stuur ik je per e-mail zo snel mogelijk een offerte.
 4. Ga je akkoord met mijn offerte dan plannen we een uitgebreide briefing in. We bespreken dan wat er in de teksten moet komen, hoe de informatie wordt aangeleverd en wanneer de teksten door mij worden opgeleverd.
 5. Vervolgens schrijf ik de eerste tekst voor je. Is deze akkoord dan ga ik verder met de overige teksten.
 6. De teksten worden door jou beoordeeld. Moeten er nog zaken veranderd worden? Geen probleem, een eerste correctieronde is bij de prijs inbegrepen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een aangepaste versie.
 7. Ben je tevreden over alle geleverde teksten? Dan ontvang je mijn factuur en mogen de teksten na betaling op de website worden gepubliceerd.

 

Wil je ook teksten op je website waarmee je keer op keer nieuwe klanten aantrekt?

Ervaar ook het gemak van een website die voor jou werkt, zodat jij de focus kunt verleggen naar andere dingen.

Ik help je graag om dit te realiseren! Meer weten? Neem dan even contact met me op dan bespreken we de mogelijkheden tot samenwerking.