Webteksten

Het schrijven van goede webteksten is niet eenvoudig. De teksten op je website kunnen nog zo mooi geschreven zijn, het is natuurlijk wel de bedoeling dat ze ook gelezen worden. Je website zal dus hoog moeten scoren in de zoekresultaten om gevonden te worden. Dit bereik je door goed rekening te houden met SEO. Belangrijk hierbij is dat je gevonden wordt op die zoektermen die goed aansluiten bij je bedrijfsactiviteiten.

Ik help je graag met het bepalen van de juiste zoekwoorden die voor de website van jouw bedrijf van belang zijn. Een gedegen zoekwoordenonderzoek vormt dan ook de basis voor een goede vindbaarheid. Sla je deze belangrijke stap over, dan is de kans groot dat je website niet gevonden wordt door je potentiële klanten en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Vervolgens is het de kunst om deze zoekwoorden te verwerken in een aantrekkelijke tekst. Door de zoekwoorden op een natuurlijke manier te verwerken in een professionele en onderscheidende tekst die gericht is op de doelgroep, zal de tekst ook door Google gewaardeerd worden. En dat zie je terug in hogere posities in de zoekresultaten. Ik help je graag om dit te bereiken.